Ακολουθήστε αυτά τα 10 βήματα κάνετε μόνοι σας......
1. Πλύντε το καρπούζι.
Τρίψτε καλά και στεγνώστε. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και ελεύθερη από κάθε βρωμιά, οπότε θα είναι έτοιμο για διακόσμηση και σκάλισμα.
2. Σημειώστε τη γραμμή κοπής.
3. Κόψτε το πάνω μέρος του καρπουζιού.
Θα χρειαστείτε την κορυφή ως ένα καπάκι που ξανά τοποθετείται στο καρπούζι αφού έχετε προσθέσει κατι σαν χερούλι πχ ένα φρούτο. Χρησιμοποιήστε μαχαίρι κουζίνας σας ή έναν κόφτη για να φέτα για να καθαρίσετε μέσα .
4. Αφαιρέστε προσεκτικά την κορυφή και καθαρίστε τυχόν υπολείμματα καρπούζιού.
5. Καθαρίζουμε την σάρκα του καρπούζιου.
Το σκάλισμα γίνεται με κοίλη -σέσουλα έξω ή με ένα κουτάλι παγωτό ή και μεγάλο κουτάλι ..
6. Αποθηκεύστε τα καλούδια Προσπαθήστε να αφαιρέσετε το καρπούζι σε κομμάτια ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φρούτα αργότερα.
7. Καθαρίστε το εσωτερικό του καρπουζιού με ένα υγρό απορροφητικό χαρτί.Αφαιρέστε τυχόν σπόρους ή κομμάτια. Θα πρέπει να μείνει με μια ομαλή, κοίλη επιφάνεια.
8. Μετατρέψτε το "καρπούζι σε βαρέλι" κάνοντας μία περιμετρική ραφή με ένα μαχαίρι
9. Κάντε μια τρύπα προς το κάτω τμήμα του καρπουζιού χρησιμοποιώντας ένα κολοκυθοκαθαριστή. Μια τρύπα περίπου δύο έως τρεις ίντσες (5 έως 7,5 εκατοστά) από τη βάση του καρπουζιού είναι κατάλληλη(ανάλογα τη βρύση που θα χρησιμοποιήσετε . Ελάχιστα μικρότερη ώστε να μην αφήνει οπές
10. Γεμίστε το βαρέλι με φρούτοχυμό ή με την αγαπημένη συνταγή κοκτέιλ.!! Έτοιμοι!!
πηγή: Αgronomist
1. Πλύντε το καρπούζι.
Τρίψτε καλά και στεγνώστε. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και ελεύθερη από κάθε βρωμιά, οπότε θα είναι έτοιμο για διακόσμηση και σκάλισμα.
2. Σημειώστε τη γραμμή κοπής.
3. Κόψτε το πάνω μέρος του καρπουζιού.
Θα χρειαστείτε την κορυφή ως ένα καπάκι που ξανά τοποθετείται στο καρπούζι αφού έχετε προσθέσει κατι σαν χερούλι πχ ένα φρούτο. Χρησιμοποιήστε μαχαίρι κουζίνας σας ή έναν κόφτη για να φέτα για να καθαρίσετε μέσα .
4. Αφαιρέστε προσεκτικά την κορυφή και καθαρίστε τυχόν υπολείμματα καρπούζιού.
5. Καθαρίζουμε την σάρκα του καρπούζιου.
Το σκάλισμα γίνεται με κοίλη -σέσουλα έξω ή με ένα κουτάλι παγωτό ή και μεγάλο κουτάλι ..
6. Αποθηκεύστε τα καλούδια Προσπαθήστε να αφαιρέσετε το καρπούζι σε κομμάτια ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φρούτα αργότερα.
7. Καθαρίστε το εσωτερικό του καρπουζιού με ένα υγρό απορροφητικό χαρτί.Αφαιρέστε τυχόν σπόρους ή κομμάτια. Θα πρέπει να μείνει με μια ομαλή, κοίλη επιφάνεια.
8. Μετατρέψτε το "καρπούζι σε βαρέλι" κάνοντας μία περιμετρική ραφή με ένα μαχαίρι
9. Κάντε μια τρύπα προς το κάτω τμήμα του καρπουζιού χρησιμοποιώντας ένα κολοκυθοκαθαριστή. Μια τρύπα περίπου δύο έως τρεις ίντσες (5 έως 7,5 εκατοστά) από τη βάση του καρπουζιού είναι κατάλληλη(ανάλογα τη βρύση που θα χρησιμοποιήσετε . Ελάχιστα μικρότερη ώστε να μην αφήνει οπές
10. Γεμίστε το βαρέλι με φρούτοχυμό ή με την αγαπημένη συνταγή κοκτέιλ.!! Έτοιμοι!!
πηγή: Αgronomist
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου