Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η αειφορία, θεμελιακή επιδίωξη για την ανάπτυξη του αστικού πρασίνου


Η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου (Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π.) πρόκειται να διοργανώσει μια νέα επιστημονική Ημερίδα με τίτλο:

"Αειφορία στο Πράσινο" Η αειφορία, θεμελιακή επιδίωξη για την ανάπτυξη του αστικού πρασίνου

Η Ημερίδα θα  διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 09:00 -15:15, στο Αμφιθέατρο Συνεδριακού Κέντρου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου  Αθηνών (Ιερά Οδός 75).

Η Ημερίδα πραγματοποιείται, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΣΑΓΠΑ), ενώ χορηγοί της εκδήλωσης είναι η εταιρεία «Αναγνώστου» (http://www.xomata.gr) και η εταιρεία «Π. Παπαδόπουλος Α.Ε» ( http://www.papadopoulos.com.gr).Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η « ΑγροΤύπος Α.Ε.» ( http://www.agrotypos.gr ) και το περιοδικό Γεωργία και Κτηνοτροφία (http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=48).
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση του γεωτεχνικού κλάδου, των συναφών ειδικοτήτων, καθώς

και του ευρύτερου κοινού σχετικά με την προώθηση των αρχών της Αειφόρου Ανάπτυξης, τη

διερεύνηση αποτελεσματικότερων λύσεων καθώς επίσης και πρακτικών εφαρμογής των αρχων αυτών

Μετά το τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε στα επισυναπτόμενα αρχεία.
 Η Ημερίδα  είναι σημαντική γιατί δεν αφορά μόνο λύσεις και νέες ιδέες  αλλά και προοπτικές,  σύγχρονες τεχνολογίες τεχνολογίες, δυνατότητες  και καλές πρακτικές
       Στόχος  είναι να έχουμε ποιοτικότερες και αποτελεσματικότερες  πρακτικές  με λύσεις στα ζητήματα  όπως πχ στο ζήτημα των φυτικών υπολειμμάτων από τις εργασίες μας. Θα ακολουθήσουν αρκετά υλικά που θα βοηθήσουν στην ενεργή συμμετοχή σας διότι σε αυτήν την ημερίδα  πιστεύω ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να παρέμβουμε ώστε να δημιουργήσουμε  μια σημαντική βάση δεδομένων θέσεων, απόψεων αφού θα σχεδιάζουμε το αύριο στο πράσινο.
 Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμμετέχουν όσο το δυνατό περισσότεροι συνάδελφοι όχι μόνο από τον δημόσιο αλλά και από τον ιδιωτικό τομέα αν και είναι δύσκολη περίοδος
Σχεδιαστικά Νομοθετικά και με τεχνολογίες
 Καλή συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου