Προσθέτουμε τα φρούτα και τα αφήνουμε 10 λεπτά με ελαφρό ανακάτεμα στην αρχή για να πάει παντού το διάλυμα και να μην μείνουν πλευρές στον αέρα από την αρχή μέχρι το τέλος.....Το νερό θα γίνει ακάθαρτο, ενώ αντίθετα τα φρούτα θα λάμπουν σαν τα έχετε αλείψει με κερί . και δεν θα χουν αυτό το σύνηθες φιλμ σκόνης.
Είναι εξαιρετική λύση και για δύσκολα φρούτα στο πλύσιμο όπως μούρα , βατόμουρα ακόμα και για φράουλες που θα διατηρηθούν στο ψυγείο για μια βδομάδα τουλάχιστον. Αυτό οφείλεται στην απολυμαντική ιδιότητα του ξυδιού που μειώνει σημαντικά τον αριθμό των μικροργανισμών σήψης.
KT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου